Karoliina Hirvonen

Karoliina on asuu ja on kotoisin Äänekoskelta Keski-Suomesta. Tanssin hän on aloittanut jo 8-vuotiaana ja on Koskelan Tanssin kasvatteja. Lajirepertuaariin kuuluu irlantilaisen lisäksi baletti, jazztanssi ja nykytanssi, joita hän treenaa edelleen. Irlantilaisen tanssin hän löysi noin 9 vuotta sitten ja treenasikin sitä kotona omalla ajalla kuuden vuoden ajan, kun viikkotunneille ei ollut mahdollisuutta päästä pitkän matkan vuoksi. Karoliinan opettajina ovat toimineet Piia-Maria Aho sekä Tereza Bernardová (TCRG).

Kilpailu-ja esiintymiskokemusta Karoliinalle on kertynyt erittäin paljon muiden lajien kautta, mutta ensimmäinen kilpailu irlantilaisessa tanssissa oli Nordic Feis 2015. Näistä kisoista Karoliina sai kaksi kultaa, yhden hopean ja yhden pronssin. Lisäksi hän kuuluu koulun ceilijoukkueeseen Cailíní Nordachaan, ja oli myös joukkueen mukana MM-kisoissa Glasgow’ssa huhtikuussa 2016 varatanssijana. Karoliina treenaa ja kilpailee inSpiral Dance Companyn (CLRG) alaisuudessa tällä hetkellä intermediate-tasolla.

Karoliina tekisi lajin vuoksi käytännössä ihan mitä tahansa. Lajista on tullut vuosien mittaan hänelle todella tärkeä, se ei oikeastaan ole enää edes harrastus vaan elämäntapa. Hän tanssii ihan missä tahansa, milloin tahansa, silloin kun hyvältä tuntuu. Karoliina on todellinen perfektionisti itselleen tässä lajissa, ehkä välillä vähän liikaakin! 🙂 Henkilökohtaisia tavoitteita löytyy vaikka muille jakaa, kunhan saisi vain kaiken toteutettua.

Opettajana Karoliina on tiukka tekniikan ja rytmin suhteen, mutta kannustaa samalla oppilaitaan kokeilemaan rohkeasti siipiään. Hän kokee jokaisen tanssitunnin olevan myös itselleen oppimiskokemus, jotta pystyy antamaan itsestään 110% joka tunti oppilailleen. Kaikkein palkitsevinta Karoliinalle on nähdä oppilaiden kehittyvän ja innostuvan lajista vieläkin enemmän.