Lukuvuosi 2017-18

Lukujärjestys

Klo Keskiviikko

– Sähinä

Perjantai

– FiestaFlamenca

17-18 Uudet alkeet Beginner (alkeisjatko)
18-19 Lapset Ceili
19-20 Intermediate Primary
20-21 Primary

Opettajat (pääsääntöisesti): Aikuiset – Tiina, lapset – Vilma

Viikkotuntien lisäksi järjestämme kevätkaudella mm. uusille tanssijoille suunnatun alkeiskurssin.

Salit

Keskiviikon tunnit pidetään 3. kerroksen salissa Kulttuurikeskus Sähinässä Lauttasaaressa, osoitteessa Heikkiläntie 10, Helsinki. Kulku saliin on Makers-kahvilan kautta.

Perjantain tunnit pidetään FiestaFlamencan salissa Punavuoren väestönsuojassa, osoitetta Laivurinrinne 5, Helsinki vastapäätä. Saliin pääsy vaatii ovikoodin, jonka ilmoittautuneet saavat automaattisesti ja kokeilemaan tulijat voivat pyytää sähköpostitse.

Jaksot

Syyskausi kestää 16 viikkoa, ja se on jaettu neljään jaksoon. Varsinaisen kauden jälkeen pidämme yleisen korvausviikon, jolloin lukujärjestyksen mukaiset viikkotunnit jatkuvat vielä normaalisti. Korvausviikon tunneilla voi korvata peruttuja viikkotunteja (1.9., 6.12.) tai muita poissaoloja.

Jakso 1: 21.8.–17.9.       
Jakso 2: 18.9.–15.10.
Jakso 3: 16.10.–12.11.
Jakso 4: 13.11.–10.12.

Yleinen korvausviikko: 11.–16.12.

Ei opetusta: pe 1.9. (Terezan tiiviskurssi Helsingissä), ke 6.2. (itsenäisyyspäivä)

Jakso 5: 8.1.–4.2.
Jakso 6: 5.2.–4.3.
Jakso 7: 5.3.–8.4.
Jakso 8: 9.4.–6.5.

Ei opetusta pääsiäisviikolla ke 28.3. ja pe 30.3.

Hinnat

Lukukausimaksu / kausi (16 viikkoa) Jaksomaksu / jakso (4 viikkoa)
1. viikkotunti 192 € 52 €
2. viikkotunti + 160  € + 44 €
3. viikkotunti + 144 € + 40 €

Tiedustele useamman kuin kolmen viikkotunnin hintoja sähköpostitse.

Kertamaksu: 16 €, koulun oppilaille (voimassa oleva ilmoittautuminen) 13 €, uusille oppilaille kokeilukerta 10€

Perhealennus -5% lukukausimaksuista.

Tuntikuvaukset

Tuntien tasot vastaavat kisatanssien tasoja. Kilpailevien tanssijoiden on suositeltavaa osallistua kaikkien niiden tasojen tunneille, joilla kisaavat. Ei-kilpailevat tanssijat ovat tervetulleita kaikkien tasojen tunneille, ja heidän osaltaan tasolta toiselle siirtymistä ohjaa tekniikan kehittyminen ja tanssien oppiminen. Sopivan tason valinnassa tukena voi käyttää seuraavia ohjeita.

  • Lapset: Tunti on suunnattu noin 6–11-vuotiaille, joilla ei ole merkittävästi kokemusta irlantilaisesta tanssista. Käymme leikin kautta läpi irlantilaisen tanssin perusteita sekä opettelemme Beginner-tansseja. Muun ikäisten tai lajia aiemmin harrastaneiden kohdalla autamme mielellämme sopivan tunnin valinnassa sähköpostitse: inspiralhelsinki@gmail.com
  • Uudet alkeet: Käymme läpi irlantilaisen tanssin perusteita sekä opettelemme Beginner-tansseja. Sopii uusille aloittelijoille tai hieman tanssineille, jotka haluavat edetä rauhalliseen tahtiin.
  • Beginner (alkeisjatko): Harjoittelemme perustekniikkaa sekä opettelemme ja hiomme Beginner-tansseja. Kauden edetessä alamme myös opetella haastavampia liikeyhdistelmiä. Sopii tanssijoille, joilla on hallussa perusliikkeet sekä suurin osa Beginner-tansseista – yleensä kun kokemusta lajista on vähintään 1 vuosi.
  • Primary: Opettelemme ja hiomme Primary-tansseja, ja harjoittelemme sekä perustekniikkaa, että vaativampia yhdistelmiä. Sopii tanssijoille, joilla on hallussa perustekniikka sekä mielellään jo joitain Primary-tansseja – yleensä kun kokemusta lajista on vähintään 3 vuotta.
  • Intermediate: Opettelemme ja hiomme Intermediate-tansseja sekä niiden vaatimia liikkeitä ja tekniikoita. Sopii tanssijoille, joilla on vahva perustekniikka ja kyky omaksua liikesarjoja reippaaseen tahtiin – yleensä kun kokemusta lajista on vähintään 6 vuotta.
  • Ceili: Opettelemme ceili-tansseja, eli perinteisiin nojaavia ryhmätansseja, sekä harjoittelemme niihin kuuluvaa tekniikkaa. Sopii tanssijoille, joilla on perusliikkeet hallinnassa.

Autamme mielellämme tunti- ja tasovalinnoissa sähköpostitse sekä kauden ensimmäisillä tunneilla. Tarvittaessa ilmoittautumisen voi (opettajan suostumuksella) siirtää toiselle tunnille.

Korvauskäytäntö Helsingin tunneilla

  • Poissaoloja voi korvata lukujärjestyksen mukaisilla oman tai alemman tason tunneilla, kunhan oppilaalla on vähintään yksi voimassa oleva tunti-ilmoittautuminen.
  • Syyslukukauden poissaoloja voi korvata kevätlukukauden loppuun asti. Kevään ja kesän poissaoloja voi korvata seuraavan syyskauden loppuun asti. Huom! Kesätunneilla sekä kursseilla (esim. Feis prep) ei voi korvata poissaoloja.
  • Jos sairastut vakavasti tai joudut olemaan pidempään poissa tunneilta, ota meihin yhteyttä, niin sovitaan yhdessä joustavampi ratkaisu poissaolojen korvaamiseksi.

 

Lisätiedot

inspiralhelsinki@gmail.com

 

Ilmoittautumiset

Viikkotunneille voi ilmoittautua tällä nettilomakkeella.

Muistathan, että ilmoittautuminen on sitova.