Jyväskylä - Opettajat

Kaikilla opettajillamme on runsaasti kokemusta irlantilaisesta tanssista ja sen opettamisesta.
Jyväskylän opettajamme tavoitat sähköpostitse, inspiraljyvaskyla@gmail.com

Karoliina Hirvonen

Alkeet / Primary / Intermediate / Prelim / Etäopetus

Karoliina on aloittanut tanssimisen 8-vuotiaana ja lajirepertuaariin kuuluu irlantilaisen tanssin lisäksi baletti, jazztanssi ja nykytanssi. Irlantilaista tanssia hän on harrastanut yli 15 vuotta.
Karoliinan opettajana toimii Tereza Bernardová (TCRG).

Kilpailu- ja esiintymiskokemusta Karoliinalle on kertynyt erittäin paljon myös muiden tanssilajien kautta. Karoliina on kilpaillut ympäri Eurooppaa, ja on hankkinut arvokasta kisakokemusta myös All Scotland Championships- ja RCCEA:n Manner-Euroopan mestaruuskilpailuista. Vuosien varrella kilpailuja on kierretty erittäin hyvällä menestyksellä ja Karoliina onkin vuoden 2017 Manner-Euroopan Intermediate Trophy Champion.

Karoliina kilpailee inSpiral Dance Company Finlandin (CLRG) alaisuudessa Open Championship- tasolla ja suorittaa Grade Exameja kisaamisen ohessa (10/12 suoritettu) tavoitellakseen TCRG-opettajatutkintoa tulevaisuudessa.

Karoliina on osallistunut RCCEA:n opettajakoulutusseminaariin Prahassa 5/2019 ja CLRG:n Overseas Development Online seminaariin 1/2022 sekä Riverdance Summer Schooliin vuosina 2020 ja 2021.

Opettajana Karoliina on tiukka tekniikan ja rytmin suhteen, mutta kannustaa samalla oppilaitaan kokeilemaan rohkeasti siipiään ja käyttämään luovuuttaan.
On hienoa nähdä oppilaiden onnistumisia!