Jyväskylä - Opettajat

Kaikilla opettajillamme on runsaasti kokemusta irlantilaisesta tanssista ja sen opettamisesta.
Jyväskylän opettajamme tavoitat sähköpostitse, inspiraljyvaskyla@gmail.com

Karoliina Hirvonen

Alkeisjatko / Primary / Intermediate / Etäopetus

Karoliina on harrastanut irlantilaista tanssia jo yli 15 vuotta, mutta lajirepertuaariin kuuluu myös baletti, jazztanssi sekä nykytanssi.

Kilpailu- ja esiintymiskokemusta Karoliinalle on kertynyt erittäin paljon. Karoliina on kilpaillut ympäri Eurooppaa, ja on hankkinut arvokasta kisakokemusta myös All Scotland Championships- ja RCCEA:n Manner-Euroopan mestaruuskilpailuista.

Karoliinan opettajana toimii Tereza Bernardová (TCRG) ja hän kilpailee inSpiral Dance Company Finlandin (CLRG) alaisuudessa Open Championship- tasolla. CLRG:n Grade Exameista hän on suorittanut 11/12 ja toivoo pystyvänsä osallistumaan TCRG-opettajatutkinnon kokeisiin lähivuosina.

Karoliina on osallistunut RCCEA:n opettajakoulutusseminaariin Prahassa 5/2019 ja CLRG:n Overseas Development Online seminaariin 1/2022 sekä Riverdance Summer Schooliin vuosina 2020 ja 2021. Hän toimii myös Fuarán Irish Dancers -ryhmän koreografina ja Dance Captainina.

Opettajana Karoliina on tiukka tekniikan ja rytmin suhteen, mutta kannustaa samalla oppilaitaan kokeilemaan rohkeasti siipiään ja käyttämään luovuuttaan. Tanssitunneilla on aina rento meininki ja jokainen otetaan aina yksilönä huomioon.