Jyväskylä - Opettajat

Kaikilla Jyväskylän opettajillamme on runsaasti kokemusta irlantilaisesta tanssista ja sen opettamisesta.
Kaikki opettajamme tavoittaa sähköpostitse, inspiraljyvaskyla@gmail.com

Karoliina Hirvonen

Alkeet / Primary / Intermediate / Open / Etätunnit

Karoliina on aloittanut tanssimisen 8-vuotiaana ja lajirepertuaariin kuuluu irlantilaisen tanssin lisäksi baletti, jazztanssi ja nykytanssi. Irlantilaista tanssia hän on harrastanut yli 15 vuotta.
Karoliinan opettajana toimii Tereza Bernardová (TCRG).

Kilpailu- ja esiintymiskokemusta Karoliinalle on kertynyt erittäin paljon myös muiden tanssilajien kautta. Karoliina on kilpaillut ympäri Eurooppaa, ja on hankkinut arvokasta kisakokemusta myös All Scotland Championship ja RCCEA:n Manner-Euroopan mestaruuskilpailuista. Vuosien varrella kilpailuja on kierretty erittäin hyvällä menestyksellä ja Karoliina onkin vuoden 2017 Manner-Euroopan Intermediate Trophy Champion.

Karoliina kilpailee inSpiral Dance Company Finlandin (CLRG) alaisuudessa Open Championship- tasolla ja suorittaa aktiivisesti Grade Exameja kisaamisen ohessa (10/12 suoritettu) tavoitellakseen TCRG-opettajatutkintoa tulevaisuudessa.
Karoliina on osallistunut RCCEA:n opettajakoulutusseminaariin Prahassa 5/2019 ja CLRG:n Overseas Development Online seminaariin 1/2022 sekä Riverdance Online Summer Schooliin vuosina 2020 ja 2021.

Opettajana Karoliina on tiukka tekniikan ja rytmin suhteen, mutta kannustaa samalla oppilaitaan kokeilemaan rohkeasti siipiään ja käyttämään luovuuttaan.
On hienoa nähdä oppilaiden onnistumisia!

Senja Kantola

Alkeisjatko

Senja aloitti irlantilaisen tanssin vuonna 2015 Jyväskylän Tanssiopistossa Piia-Maria Ahon opetuksessa. Innostus lajia kohtaan lähti some-sukupolvelle ominaisesti Youtubesta, josta Senja löysi Britannian Talent-ohjelmassa kilpailleen irlantilaisen tanssin ryhmän ja halusi kokeilla lajia. Myöhemmin Senja siirtyi tanssimaan Karoliina Hirvosen sekä Tereza Bernardován (TCRG) oppilaaksi. 
 
Senja on esiintynyt ja kilpaillut säännöllisesti muutaman viimeisen vuoden ajan kotimaassa järjestetyissä kilpailuissa ja tapahtumissa. Hänen mielestään esitykset ja kilpailut ovat loistavia tilaisuuksia nähdä mihin asti on päästy viime kerrasta. Hän haluaakin rohkaista oppilaitaan näyttämään taitojaan matalalla kynnyksellä ja iloitsemaan oppimastaan.
 
Laajasta harrastuskirjosta huolimatta Senja ei ollut harrastanut muita tanssilajeja ennen irlantilaiseen tanssiin tutustumista. Hän toivookin olevansa elävä esimerkki ja rohkaisu muille, että ilman vahvaa tanssitaustaa voi aloittaa ja ihastua irlantilaiseen tanssiin. Senjan motto onkin: ”Jos minä pystyin siihen, sinäkin pystyt!”.