Tampere - Opettajat

Tampereen opettajallamme on runsaasti kokemusta irlantilaisesta tanssista ja sen opettamisesta.
Opettajamme tavoitat sähköpostitse, inspiraltampere@gmail.com

Nelli Sinisalo

Nelli aloitti irlantilaisen tanssin harrastamisen vuonna 2004 Ahjolan Kansalaisopistossa Lotta Virkkusen opetuksessa. Ensikosketus irlantilaiseen tanssiin ja musiikkiin kuitenkin tuli jo vuonna 1992, kun hän oli mukana kansantanssitapahtuma Pispalan Sottiisissa, jossa esiintyi kaksi irlantilaista perhettä ja hän pääsi kokeilemaan jo tuolloin tanssia esiintyjien kanssa.

Tanssimisen hän aloitti jo 3-vuotiaana kansantanssin parissa, jota harrasti noin 10 vuotta kunnes teatteriharrastus vei mukanaan. Muita harrastuksia on ollut vuosien varrella pianonsoitto, laulu, teatteri sekä irlantilaisen rummun bodhránin soitto.

Kesällä 2007 Nelli muutti Dubliniin, Irlantiin ja kävi siellä Mary Beth Taylorin (TCRG) tanssitunneilla säännöllisesti ja aloitti myös kilpailemisen City of Dublin Championships -kilpailuissa maaliskuussa 2008. Hän kävi myös Ronan McCormackin (TCRG, Riverdance) tanssitunneilla yhden syksyn ajan saaden lisää kokemusta irlantilaisesta tanssista ja uusia näkökulmia lajiin. Vuosina 2011-2014 Nelli tanssi ja opetti irlantilaisen Therese Rooneyn (TCRG) alaisuudessa Scoil Rince Rooney Finland nimisessä koulussa. Hän on kilpaillut menestyksekkäästi viimeisen parin vuoden aikana mm. Nordic Feisissä Tukholmassa ja Tampereella sekä RCCEA Mainland Europe of Irish Dancing Championship- kilpailuissa neljän vuoden aikana niin soolo- kuin ryhmätansseissa.

Opettajana Nelli on kannustava ja hän haastaa oppilaat tekemään vaikeampia juttuja, jotta he edistyvät tanssijoina ja ovat valmiita oppimaan lisää vuosi vuodelta. Hän haluaa panostaa tanssin ohella lihaskuntoon ja tekniikan opettelu on myös iso osa harjoittelua.

Irlantilaisen tanssin ohella Nelli harrastaa myös show- ja musikaalitanssia.