Tampere - Tuntikuvaukset

Tuntien nimet vastaavat kisatanssien tasoja.
Sopivan tason valinnassa tukena voi käyttää alla olevia ohjeita, mutta älä epäröi kysyä lisää omalta opettajaltasi.
  • Kilpailevien ja tasokokeita suorittavien tanssijoiden on erittäin suositeltavaa osallistua kaikkien niiden tasojen tunneille, joilla myös kisaavat. Tanssijoiden edellytetään osallistuvan säännöllisesti viikkotunneille, sekä koulun järjestämille tiiviskursseille kilpailuluvan saamiseksi.

  • Ei-kilpailevat tanssijat ovat tervetulleita kaikkien tasojen tunneille, ja heidän osaltaan siirtymistä tasolta toiselle ohjaa tanssilajissa vaadittavan tekniikan kehittyminen sekä koreografioiden oppiminen.Kilpaileminen tanssikoulussamme on täysin vapaaehtoista.

Alkeisjatko

Tunnit soveltuvat tanssijoille, joilla on jo hallussa osa Beginner -tason tossuilla tehtävistä tansseista.

Tunneilla käydään läpi perustekniikkaa, opetellaan Beginner -tason tansseja sekä pidemmällä olevien kanssa aloitamme Primary -tason tanssien treenaamisen.

Primary

Tunti soveltuu tanssijoille, jotka ovat tanssineet useamman vuoden meidän koulussa ja joilla on hallussa perustekniikan lisäksi vaativampia askelsarjoja Primary -tasolta.

Tunneilla harjoitellaan kilpailuja sekä tasokokeita varten tarvittavia tansseja sekä tekniikkaa. Myös erilaisiin esityksiin valmistaudutaan show-tyylisillä koreografeilla.

Lapset

Tuntia ei järjestetä keväällä 2022

Lasten tunneilla harjoittelemme irlantilaista tanssia rennolla ja hauskalla tavalla.
Tuntien sisältöön kuuluu niin perustekniikan opettelua, askelten harjoittelemista, rentoutuksen/venyttelyä tunnin päätteeksi sekä yhdessä oppimista.

Minulle tärkeää on olla lasten tukena oppimisen aikana sekä kannustaa heitä paljon.

Alkeet

Tuntia ei järjestetä keväällä 2022

Alkeistunnilla aloitamme irlantilaisen tanssin opettelun perusaskeleista sekä tanssiasennosta.

Aikaisempaa kokemusta lajista ei vaadita, vaan kaikki tanssista innostuneet ovat tervetulleita. Lukukauden aikana oppilaat harjoittelevat tossuilla tehtäviä tansseja ja aloittavat vähitellen myös kovakenkätanssien treenausta. Askeleiden lisäksi keskitytään myös tanssijoille yhteen tärkeään osaan eli lihaskuntoon.

Tekniikka ja lihaskunto

Tuntia ei järjestetä keväällä 2022

Tekniikka- ja lihaskuntotunneilla keskitymme tossuilla sekä kengillä tehtäviin lyhyihin askelsarjoihin ja tunnit sopivat kaikille, joilla on jo hieman kokemusta irlantilaisesta tanssista. Tunnit suunnitellaan niin, että jokainen tanssija tasosta riippumatta saa tukea omaan oppimiseen.

Lisätiedot

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen inspiraltampere@gmail.com

Autamme erittäin mielellämme tuntivalinnoissa!
Tarvittaessa ilmoittautumisen voi oman opettajan suostumuksella siirtää toiselle tunnille.
Huomioithan että opetuksemme on jatkuvasti edistyvää. Jos tulet mukaan kesken kauden, olethan yhteydessä meihin ennen ilmoittautumista.